lørdag 22. november 2014

Produktene som feilet - Tine


Yoghurt med Omega3 ble ikke så populært som Tine håpet. Jeg har forstått at smaken var lite å si på, kanskje kundene ble skremt av tanken på fiskeolje i yoghurt? Jeg har tatt en tur på nettet, og fisket etter Tines feilede produkter de siste 14 årene. Det er mye stilig å se.


Dus

Tines DUS var en blanding av vann, juice og melk. Slike drikker er svært populære i bant annet Spania, Italia og Frankrike. I Norge var den dessverre ikke like vellykket, og forsvant etter et drøyt år.


SMAK

Den andre er tines produkter kalt SMAK. Drikken bestod av melk og enten kaffe eller sjokoladesmak. Kaffesmaken var en av de første typene av iskaffe i Norge, og sjokoladesmaken var mye sunnere en klassisk sjokolademelk. Jeg smakte selv Smak med sjokolade, men synes styrk Sjokolade smaker mye bedre.


24

En melk med smak, mye sunnere enn litago. Melken ble solgt på halvliter og fantes i smakene fersken og pasjonsfrukt, jordbær og sjokolade,  Skulle appellere til ungdom, men salget var ikke som forventet.


40/60


Juicen med vann, 40/60, inneholdt som tittelen sier, 40% juice og 60% vann. Fantes i smakene Eple, Appelsin, og en ekstraordinær med Drue, Solbær og Granateple. Jeg har ikke smakt denne, men husker å ha sett en god del av disse flaskene liggende rundt.

Det største problemet var nok prisen, som for en halvliter utvannet juice kostet mer enn en liter ikke utvannet juice. For dem som savner produktet, er det heldigvis likevel enkelt å lage selv

Piano Signatur


Kaker laget med Tines oster og kremoster av Kokkelandslaget, to ostekaker med pasjonsfruktpuré og en med bringebærsaus, og en sjokoladepudding med rørte solbær. Produktene var av høy kvalitet, men solgte tydeligvis ikke noe bra. Litt for snobbete kanskje?


Mange lyktes

Svært mange av tines nye produkter har likevel lyktes godt i markedet, og Tine må være en av dem som har hatt størt suksess med nye produkter. Noen feil må man jo gjøre, og til feil å være, var de sannelig ikke dårlige, spør du meg.


Melken har heldigvis ikke forsvunnet, og her er en gammel reklame noen kanskje husker...Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar