fredag 28. november 2014

Andre Juleprodukter


Juleproduktene vi kjenner er i hovedsak julebrus, juleøl, pepperkaker og julemarsipan. Det finnes likevel en del juleprodukter som ikke er like kjente.


Juleyoghurt

Tine lanserte i år sin egen juleyoghurt. Den regnes som en dessertyoghurt og har smaken av mørk sjokolade med et hint av appelsin. Selges i firepakning med fire små begre.


Juleiskaffe


En iskald julelatte med julesmaker av nellik, kanel og kardemomme. Ifølge Tine får den deg garantert i julestemning.


Jule-M&M's

Freia lanserer M&M's eller M som de heter i Norge, i en ekstra stor pose kun i julefarger. Smaken skal være den samme, men fargene er endret.


Julesåpe

Samtlige typer julesåpe har blitt tilgjengelig de siste årene, både i flytende og fast form. De flytende såpene har først og fremst dispensere i julemotiv, mens de faste såpene gjerne er tilsatt juleaktig lukt. Se etter den på spesialbutikker, men også i dagligvarebutikkene.


Julesnus

Til deg som nyter nikotin under leppa finnes det en egen type julesnus. Julesnusene har gjerne smak av kardemomme, gløgg, kanel og annet. Finnes for det meste ikke i vanlige butikker, men kan kjøpes hos tobakksforhandlere, over svenskegrensa, eller på msorensen.no.


Julechips?

Både Sørlandschips og Kims forsøkte seg på julechips, men disse ser ikke ut til å returnere i år. Det er mange spennende juleprodukter der ute, så det er vel bare å prøve seg ut?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar