tirsdag 2. desember 2014

Ingen Black Friday hos Coop


Coop Obs har både dagligvarer og vanlige varer, men ingen Black Friday tilbud å finne her. Coop Obs er en dagligvarebutikk, men har også spill, elektronikk, klær, ski, interiør og det meste du trenger. Likevel ingen Black Friday her, de begynte heller rett på juletilbudene.


Black Friday

Black Friday kommer fra USA, og skjer på første fredag etter thanksgiving. Dette var ofte dagen da alle dro hjem etter thanksgiving-festen, og ble kalt "Black Friday" fordi byene kunne bli dekket av svart eksos denne dagen. Butikkene visste selvfølgelig å utnytte de mange reisende, og gode ti8lbud fikk folk til å begynnepå juleshoppingen.

Black Friday kom først til Norge i 2012, or først og fremst i nettbutikker som selger elektronikk. Men tradisjonen har spredt seg til nesten alle butikker de siste årene. Butikker som sies å være billige, som NetOnNet, har gått ut og sagt at prisene deres er lave hele året, likevel kan noen Black friday-tilbud være langt under normalprisene.


Coop holder seg unna

Coop sine priser på non-food skal være svært rimelige, og kanskje de gjør som NetOnNet, og holder på sine lave priser likevel? Kanskje neste år...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar