fredag 12. desember 2014

Coop Extra passerer Rema!

Pristest av julemat fra VGs matbørs. Medlemspris er 3% avslag med Coop Mastercard, eller 2% med Trumf Visa. 

Coop Extra har endelig gjort det, julematen er i år billigere der enn på selveste billigbutikken Rema1000. Coop Extra har slåss siden kjeden startet i 2006 for å bli den billigste, og i år har juleønsket endelig blitt oppfylt.

Ved å handle alt av julemat på Coop Extra, ble maten 0.15% billigere enn på Rema. Dette er ikke så mye, men Coop har i tillegg medlemskort-funksjonen. Prosentavslag varierer fra 1-3 prosent. Har du medlemskort i din region, får du som regel 2%. Men er du for eksempel medlem i Coop i Østlandet, og handler på Coop Hordaland i Bergen, får du kun 1%. Har du derimot Coop Mastercard, får du alltid 1% ekstra rabatt.

Disse pengene får du inn på ditt coop medlemskort slutten av året, da Coop er et samvirkelag, og plikter til å dele overskuddet til sine medlemmer. Dermed får du ditt overskudd på starten av året.

Prisforskjellen er svært liten, men dette er første gang Coop Extra er nå billigere enn Rema, også uten medlemsbonus. Dette kan bli et spennende 2015 i dagligvaren, kanskje Rema ikke lenger er den billigste til neste jul? Vi må nok bare vente å se.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar