mandag 8. desember 2014

Dagligvarenes julekampanjer


Over ser du butikken Folk & Røvere i Lillehammer, som virkelig har pakket inn butikken sin for julehandelen. Dagtligvarene har svært forskjellige måter å angripe julen på, og her er noen av kampanjene denne julen.


Coop Obs! "Alt på ett sted"


På Coop Obs får du ikke bare mat, men også alle julegavene, og viser frem alt av sortimentet. Her kan du plukke med deg ski, sammen med juleribba.


Meny "Årets juleribbe ankommer spor 2"





Meny viser frem hvordan de har sendt ut lauget sitt på jakt etter den aller beste lutefisken, og overrasker t-banereisende med juleribbe. 


Coop Extra "En Extra god jul med Extra, Extra, Extra..."


Coop Extyra viser frem sin Extra gode julemat til Extra lave priser med Extra rimelig Extramat litt Extra... 


Rema 1000 "Ikke spar opå julekosen, spar penger, og ingen palmeolje"



Rema 1000 bruker et av sine eldre slagord, "Ikke spar på julekosen/sommerkosen/etc. spar penger", selv om remas nåværende slagord er "Det er sluttsummen på kasalappen som teller". Også en del om palmeolje, og det er jo ikke så verst.


Spar "Med tilbudene ingen andre har"


Fant ikke tilbudsvideoen til Spar, men butikken fortsetter med rimene sine. Andre har nok også disse tilbudene, men rimsjangeren gir en større ytringsfrihet, selv på TV.


Rimi "Støtt frelsesarmeen"



Rimi jobber med frelsesarmeen, og har laget en eventyraktig julefilm med posen sin. Frelsesarmeen hjelper mange i julen. Så hvor blir julehandelen i år?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar